19 June, 2011

surat dari skandal

fuyooo...walaweyh...ismah ade skandal..
haha... kelakar kan:120: kau ade:120: takdde kan..
so jgn JELES...
okay nak tahu siapekah lelaki yang malang itu:120:
kenal tak:120: knl kan:120:
ha:119: name dye kim bum...
comel kan:120:
tp sayangnye dye minat kt aku...
*budget giler ayat aku...
hari tu arn dye ade anta surat kat aku,,..
ha:120: ismah dpt surat dr kimbum:120:
hahaha plis la jgn jeles...
:h: dye kate dye rindu aku..
:h: dye nak jumpe aku...
:h: dye nak couple ngn aku...
wah:119: melebeyh pompuan niy..
aku tahu tu yg korg ckpkan bile bace entry aku hari ni...
tp ini HAKIKATNYE la weyh...
terime jelah :11:...
okay ...
naw i`m serius...
UNTUK PENGETAHUAN KORG2 SEMUE YANG MINAT
GILER KAT MAMAT KOREA NAME DYE KIM BUM NIY..
korg jgn risaw...
sbb aku dah tolak cinte dye dahh...
aku bukan ape...
aku nak bg peluang kat korg2 yg single...
aku ta tamak lah..
cukop dah seorng...
:20: amaran jgn ambil dye dr aku keyh..
siape :120: pakwe aku lah ngeekkk...
okay aku da hupdate :16:
so jgn nak tnye2 lagi...
haha ade ke org tnye:120: takde :119:
ye :119: aku tahu lah :16: aku tak sefaymes
:16: kau..:9c2: lah korg aku out lu ea bye2 :6j2:...

6 budak comel:

buDAK keCIK said...

hye budak kecik dtg. ngeh3. tp ai x brapa nk layan korea2 bagai nih. hoho

kami said...

@buDAK keCIK saya pown tak minattt

Juz a cool girl said...

YAAHOO! KIMBUM<3 SYEERA .thanks kerana lepaskan dia.sayang kau do.tapi aku syg KIMBUM lebih dari segalanya.heeee

merahitujambu said...

lama x terima surat cinta ni...ngee~

IsmahFirzanah said...

@merahitujambulama tak dpt? mesti slalu dpt kan? ♥