07 October, 2011

aorta | parameswara | paya bakau | kanang | hyde | piagam madinah


ape kes tajuk cm gitu = ='
bialah ok lets start ,,
ape-2 sahaja yang berkaitan dgn tajuk di atas aku xnak tahu !
muktamat | noktah |
HAHA PMR byebye,, 
tggu result je la kan :)
haiyo aku happy aku sudah nak menang berperang dgn PMR ni :| huh serammm nih !
happy gile sampai xthu nak ckp cm ne..
dasyat kan ? huahuahua :D
NAK SGT DGR AYAT NI MASE RESULT KELUAR :)
ISMAH FIRZANAH BINTI ISHAMSHAH - 8A
bangge beb aku time tu..
doakan keyh frens :)
aku update-2 mcm pmr da tamat je kan ?
haha ade lg Isnin Khb & Mt 
ohyeeehh.. PASTU aku telah merdeka ,,
tidak lg dijajah dgn buku-2 yg tebal
*akuadebacebukutebalke ?
*okshutup.
khas tok NUR ATIKAH BINTI ABDUL RAZAK BIN OTHMAN
hah amek atuk kau skali !
aku mintak maaf ,
ok lepas ni aku xnk kacaw kau mkn lg ,
xnk maki-2 kau lg,
xnk gurau smpai malukan kau , ade ke ? kalau ade SORRY.
kalau aku ni jahat , atau mmg jahat , its okay , thanks sbb jd kawan aku,
tolong aku , thanks sgt keyh ,
thanks , AKU MINTAK MAAF,
kalau xselese n xsuke kat aku xpela , 
syera , azani , ain , phoebe ade lg tok kau kawan :)
byebye salam (-:

3 budak comel:

f!Eyn cHo0itT said...

same ler kite . . update belogg cam da abes pmr . . pdahal isnin ni de math n kh . . huhu . . anyway , gudluck 4 pmr ! doakan sayer jgak :)