24 October, 2011

Pengcopy Cats Isi Perot Blog Aku .

*klik untuk tumbesaran !

hey awok-2 hambe tengah panas sgt ni .
ape ? bkk air-cond ?
tu xkan boleh menyejukkan hati hambe yg tgh panas sesangat ni !
hey geram giler aku tgk .
ade ke pat0t die mengcopy segale isi perot blog aku ..
die copy sesuke hati nenek moyang die je .
die pikeh aku ni buat blog xde gune tenage ke ?
penat aku buat kau copy .
pade sesape yg terase .
please lah ea PADAM lah .
Sumpah aku benci kau .
aku boleh accept kalau kau ade mintak izin or what .
ni tak selambe muke atok kau copy .
ish korg yg bace ni pun mesti marah kan kalau org buat cm tu kat korg ?
kenape lah ade jugak manusia cm ni dalam dunia ni eyh..
doakan mereke sajelah .

3 budak comel:

dEaTh said...

tersilap comment post 1 lagi plak.....

Saddila said...

awak sabar ae wak .
relax :)

MARIKH said...

drpd copy lbih baik tanya, lagi bgus tul x akk ifi ?