09 December, 2011

Adobe Photoshop Cs5 Portable Full Version Free Download

 

nak download ? photoshop cs5 portable ?
hey tunggu dulu , tolong klik sini kejap dan sini 
okay adobe photoshop cs5 portable ni serial number tak perlu .
sebab dia portable . Mudah alih ,senang . 
Banyak kegunaannya , kalau nak cerita kat sini jenuh nak menaip .
korang boleh tanya cik google kita . Google kan bijak (:
okay nak download klik sini
atau sini  lain-2 sumber (:
dah sudah download takperlu install .
ye , takperlu . now bila da siap download just unzip file tu .
guna winzip . nak tahu macam mana nak unzip ?
okay right klik dekat file tu , winzip >> extract file here .
da siap ? buka folder tu cari photoshop.exe 

right klik tekan run as administartor
sekarang sudah boleh digunakan :)
Photobucket

10 budak comel:

Nurul ain said...

rajin share software heh... :)

spywriter said...

syg,, adobe ni berat x?

FarhanahAdzlan said...

dulu ada adobe ni tapi bila komputer rosak sumer hilang dah malas nak download lg..hahaha~

IsmahFirzanah said...

@spywriter xberat la , kecik je fail dia :)

IsmahFirzanah said...

Juliet_iRa~"cik google kan ada :) tanya je

IsmahFirzanah said...

Nurul ain akak lgi rajin komen entry kita :)

akuamir said...

terima kasih,, salam kenal...

SK PARIT KEMANG said...

huhuhu...dh xdpt download la dik....