19 December, 2011

Misteri Jalan Lama


Okay cerita ni best . Bye .
Sesungguhnya Ifi tengok cerita ni kat youtube .
okay RESULT PMR KELUAR 22.12.2011 seram seram seram
tarikh keramat ! 
memang tengah seram . seram melebihi tahap keseraman cerita hantu sedunia*okayakutipu.
Hari ni  jantung masih berdegup normal , tapi tunggu lah rabu malam , 
tak berdegup jantung lagi dibuatnya .
masa nak exam tak seram macam ni tau . relax je .
korang doalah banyak-2 time tunggu result ni okay ?
moga-2 semua calon pmr mendapat keputusan yang cemerlang .
Ifi dah tanda kertas geo/sej/bmk1/bik1/mtk1/snk1.
Okay kalau nak tahu bm 31 , bi 34 , mt 33 , sn 35 .
lansung tak sangka sebab sains paling lemah tp lg tinggi markah dari paper BM .
Bm paling rendah pulak tu. haiyo malu seyh . Anak melayu kayak apa ini ?
okay ada bantal ? nak tutup muka .
Ifi dah sedia nak dapat result . sebab dah rindu gilak siput pada Sahabat-2 dan guru-2 saya 
dan Bf SAYA . Okay bye !
NOTA KAMBING .
Contest tu boleh lah tahan sambutan dia , thanks pada semua yang join .Tadi dah pergi BW kat blog-2 yang join . Lawa-2 .Blog sapa yang Ifi tak datang jangan kecil hati tau Nanti Ifi datang ! Heee .Sapa yang belum join klik sini 
Photobucket

9 budak comel:

syeka said...

gud luck ye . sure erh result keluar 22 ni . adik akak sendiri tak tahu result keluar bila . hehehe . ape pun tak bole . gud luck:)

roq said...

gud luck! get all the gud results!!! :)

singgah2 la sini :)

cik diba said...

good luck...wish me good luck....saye pun amik pmr

Nurul ain said...

akak doakan awak dapat keputusan yg baik dik.... :)

IsmahFirzanah said...

cik diba thanks dear :) gud luck jugak .