06 December, 2011

Ombak Rindu


 klik untuk tumbesaran dumex .
okay tengok gambar satu macam blur-2 dan tengok pula gambar kedua macam gedik .
tak kisahlah kata orang , janji kami kawan :') Ifi mana ? cariklah . 
okay gambar satu Ifi 3 dari kiri , gambar dua , 2 dari kanan .
gambar diambil 25 / 4 / 2011 . okay kami memang mangsa PMR tapi kami tetap ceria .
kami kan kawan . okay saya sayang semua yang berada dalam gambar .
kami memang selalu bergaduh , tapi gaduh tandanya sayang .
tak sangka , pejam celik-2 tahun depan dah form 4 | tingkatan empat .
dan 2013 SPM . sijil pinang meminang . haippp . Gataiii .
so tinggal lagi dua tahun untuk kami bersama . cehh ayat .
tapi memang betul , sebab kami semua bukannya macam gadis lain ,
kami semua anak mak bapak . memang tak boleh nak hangout-2 ni .
tak kan ada izin buat kami , kecuali untuk pelajaran sahaja .
then one more thing kawan kami yang lagi sorang bukan warganegara Malaysia .
Dia Indonesia, lepas SPM dia balik negara dia. 
okay walaupun korang selalu gaduh sama indon , tapi kami tidak :') .
 Kami kawan rapat . sedih , gembira , duka , berjaya kami sama-2 .
doakan kami dapat result yang cemerlang Pmr ni ya .
guys serius Ifi cakap , Ifi sedih bila ingat pasal ni ,
tinggal lagi dua tahun . dua tahun untuk kami . 
Ya Allah sedihnya .  .
sekarang saya tengah rindu mereka semua .
Opss kenapa tajuk Ombak Rindu ? sebab masa bw tadi ramai bloggers guna tajuk ni
Ifi nak try jugak . Haha . lagipun Ifi memang sedang berombak rindu pada kawan-2 Ifi .
bila rindu Ifi tgk video ni . Jom tengok . Video Ni Ifi yang buat :')
sebelum tengok pause lagu blog ifi ya .


inilah kami :)
Photobucket

4 budak comel:

syera said...

Masyukk lah gambar aku ada ! 5 star for you girl ! bravo2..(glam rumah sukan aku jap) ekekeke

Nurul ain said...

sekarang demam ombak rindu dah kan... btw, comel2 je semua

syamimi ishak said...

nice video :)
form 3 ? sama la kita :D
good luck ambil result nanti C: