08 July, 2011

K L GANGSTER FREE DOWNLOAD

wah tajuk best kan?
key ell gangster filem...
sesaje je loh.
korg da tgk? ape ? belom ?
ketinggalan betul lah korg ni,...
aku da tgk da..
haha korg jeles kan? c(-:
kerek gle aku ni
okay bg pendapat aku lah kn..
citer tu best sgt...
knp?
sbb AARON AZIZ belakun la beb...
aku minat dye tau...
hensem....tp sayangnye dye dah kawin...
hohoho :'( sob sob sob
tp aku tak heran sgt la kan..
sbb aku dah ade bf...
bf aku pown hensem gak ape...
kalau dye bace mesti dye kembang gile haha...
korg kalau belum tgk lagi download lah kt you tube ade dah..
niyh link dye aku bg free hehe..
DAH tgk bg pendapat kat sini tau...
p/s: gambar kat atas tu lawa kan?
aku yg design tau...
haha ayat tu sala...sebenanye aku yg curi + edit
mcm yg dlm gambar tu aku tulis 
stady time yeah..
PMR DAH NAK DKT ...
86 HARI LG BEB,...
dada...out...

1 budak comel:

Royz said...

sy mmg ensem pown cayangs .. :)..