25 November, 2011

Pengumuman Penting


sorry sebelum belaku apa-2 ,
Ifi nak cakap yang gambar di atas tak ada apa-2 kaitan
dalam entry kali ini .
Ifi igtkan nak buat wordless friday .
tapi kesian pulak kepada viewers blog Ifi .
mesti rindu nak baca blog buruk Ifi ni kan ?
okay angguk kan kepala anda sekarang .
HAHA . thats all mukadimah ifi harini .
memang suck kan mukadimah Ifi , but nevermind lah man .
okay nak bagi tahu ni yang Ifi sekarang Ifi tengah Demam .
kesian kan ? sad sad sad . Ifi demam bola lah guys .
okay nak 이야기 siket ni .  ape tulisan tu ? tu maksudnya story .
tu hanya dalam bahasa korean sahaja meyh .
sebut ? opss mak i tak ajar macam mana nak sebut .
okay Ifi tahu korang menyampah tengok Ifi mengarot but its okay .
guys , kalau kita tak puas hati just face to face atau berterus terang tak salah kan ?
but kenapa ada manusia yang menjadikan laman sosial facebook , twiter untuk perli-memerli , hina-menghina dan pelbagai perkara yang tidak elok lagi lah .
come on guys .
Ifi tahu dunia maju , but kesopanan dan kesusilaan kita sebagai orang melayu mana ?
ini ke orang melayu yang dibangga-bangga kan dengan adat ?
maybe entry Ifi hari ni agak matang sedikit .
haha mesti pelik kan ? cuma nak memberi kesedaran kepada manusia zaman IT ni .
hope adalah yang terbuka akal , fikiran dan hati untuk berubah .
SELAMAT BERCUTI UNTUK PARA PELAJAR SEKOLAH LIMA TAHUN - TINGKATAN 4 .
kerana form 5 SPM .

bila lah result PMR ni nak keluar . cepat la sikit. Ifi tak sabar ni .


6 budak comel:

Royz said...

i hate anonymous =='

IsmahFirzanah said...

Haha tetibe jekkk. xde kaitan tajuk .

ayuna ayuni.. said...

lagu blog ni best...!!!!!

Nur Syazana said...

doa banyakbanyak sementara tunggu result tu :)