01 December, 2011

Adobe Photoshop Cs3 Portable Full Version Free


nak download ? sabar , tolong klik sini dan sini dulu . thanks .
Okay nak download , klik gambar atas atau sini pun boleh >tekan<
nanti keluar page then tekan skip ads atas tu , 
guna adobe photoshop ni boleh buat macam-2 lah ,
Ifi buat , header , sidebar semua guna software ni .
kalau buat header guna ni dah tak perlu nak guna Gimp untuk transparent header tu .

So , dah sudah download . Right klik dekat fail tu then extract
macam dalam gambar bawah ni . guna WINZIP .
tak ada ? download sini
macam biasa tekan skip ads . then bila dah keluar tekan download now

*klik untuk besarkan .

dah unzip , nanti fail tu jadi macam ni


open fail tu . then cari photoshop.exe


tekan run / run as administrator
dan sekarang jeng jeng jeng . dah boleh guna dah .
takperlu install sebab nama pun portable/mudah alih .

6 budak comel:

k.h.a.l.i.l.a said...

nak try download ni. dh ada photoshop, tp version 7.0 je. huhu

puanbee said...

waa pernah buat tp tk berjaya~

azLEen said...

xjd lahhh . ttb keluar photoscape pulak , hahhaa. x jd x jd .

daydeng Ayyad said...

..lame nak tggu ,, berjam2 je ... x jadi nak dload ... :(