30 November, 2011

Entry Sedih Mintak Simpati


Hey Asssalamualaikum , Jawab salam hukumnya WAJIB ya .
Okay sebelum berlaku apa-2 kontervesi . Ifi nak berterus terang kepada 
semua bloggers-2 dunia . Tajuk tu tidak ada kaitan dengan yang hidup atau pun yang telah
meninggal dunia . Begitu juga entry Ifi harini . Tak ada kaitan langsung .
Okay hari ni berapa hari bulan ? tak tahu jugak  ke ? okay ifi bagitahu 30 November 2011
so automatik esok 1 December 2011 . So nak ucapkan selamat bulan duabelas.
macam tak kena je ayat tu . Takpe lah LABU ==' . Okay jika esok masuk bulan duabelas ,
maka sehubungan dengan itu , result PMR akan keluar . *ayatkarangan
What ? Takut nya .. Sesiape-2 yang baca entry ni tolong doakan Ifi dapat 8A Pmr .
Terima Kasih . Kalau baik hati lagi tolong click churp-2 kat sidebar tu ehh ? 
Terime Kasih Sangat-2 . Tapi terima kasih untuk sape yang click je tau . Haha .
Ifi tersangat gembira kerana followers Ifi sudah mencapai empat angka .
Terima kasih kepada bloggers-2 yang sudi follow blog Ifi yang tersangatlah buruks ni .
Terima kasih . Terima Kasih . berapa banyak terime kasih da ?
okay selamat berjumpa di lain entry :) itu pun kalau Ifi masih berdaya untuk menaip . *cehh ayat .
Doodles smile tu comel tak ? comelkan ? thanks . tak cakap comel lepuk karang .
so lepas ni sape nak doodles boleh request HAHA . okay itu lawak Ifi . 
Gelak la . Byebye . 

2 budak comel:

Royz said...

i hate anonymous ==' (tibe-2) , HAHA , btw , tHniaH ..

AspiraSilverSkylark said...

Aku doakan semua kawan2 aku termasuk aku dapat 8A ;)