28 December, 2011

Anti Dataran Pahlawan Melacca Kids

yuhuu tajuk entry panas tak ? macam pisang goreng tepi jalan kan ?
Ifi dah 5 hari tak update , Bz ? xjugak cuma MALAS .
Memang budak-2 yang selalu out suka pergi DP ni .
tengok wayang , lepak macam-2 lagi lah kan .
So dalam dua tiga hari ni kecoh pasal page Anti Dataran Pahlawan Melacca Kids 
page tu dieorang share-2 gambar budak-2 yang lepak kat DP sono tu .
lepas tu dieorang kutuk-2 bagai nak mampus .
Habis jatuh maruah orang dibuatnye .
Tapi sekarang da tak ade lagi kutuk-2 orang ni :)
Bagus sungguh ADMIN DIA .
So semalam Ifi first time dapat kebenaran mak & ayah untuk
keluar tengok wayang dengan kawan-2 kt DP.
Mak Ifi hantar Ifi and kawan-2 sampai DP tau sebab sayang anak punya pasal .
Mak memang xpernah bagi pun kalau nak keluar rumah dengan kawan-2 ni .
Tapi disebabkan anak dia dapat 8A so dia bagi .
But mak kata ni FIRST and LAST , sobs sobs T_T
Okay nevermind la mak , janji dapat rasa keluar dengan kawan-2 :)
Okay mak hantar lepas ZOHOR , dalam 2.30 sampai DP .
Wayang start 2.40 okay jalan la naik tingkat atas sekali .
Jalan lah dengan sepantas kura-2 berlari
alhamdulilah sampai jugak kat panggung tu .
Okay kiteorang tengok cerita Satu Malam Kubur Berasap .
sumpah xkelakar langsung ! Okay jangan tengok muahaha .
Bagi Ifi xkelakar , tapi bagi korang xtahu la kan ? Masing-2 punya hal la .
So lepas wayang habis , pergi makan dekat foodcourt .
then duduk-2 kat mana tah , pastu mak call suruh balik .
Okay pergi la dekat tempat yang mak turunkan Ifi and Kawan-2 tadi , 
tunggu mak sampai , pastu disebabkan Ifi sekarang tengah BANYAK DUIT .
orang kaya baru . Haha . so Ingatkan nak belanja satu family tengok wayang ,
sebab dispointed sangat dengan cerita tadi tu .
So call ayah yang berada di tempat kerja , tanya ayah nak ke taknak .
Ayah cakap boleh la . Dalam kereta Ifi tu ade Syera , Azani , Ika 
Syera cakap dia nak ikut , haha muka xmalu .
Okay mak Ifi sesungguhnya sangat sporting so dia kata boleh .
So decide nak tengok OMBAK RINDU . haha 
orang satu kampung da tengok aku je belum .
Tapi hari ni Ifi nak umumkan yang ISMAH FIRZANAH BINTI ISHAMSHAH
sudah menonton OMBAK RINDU LAKONAN AARON AZIZ AND MAYA KARIN .
SANGAT BEST *caps lock rosak tadi haha :)
Okay walaupun semalam ada jugak kejadian SEDIH yang berlaku ,
tapi xpe Ifi tetap HAPPY  .

NOTA KAMBING 
entry ni panjang tak suka nak baca pun takpe , tak kisah :)

Photobucket

7 budak comel:

Royz said...

okeyh , pic yang ke-2 tuwh , Ifi ngn sape ea ? ensem mamat tu . HAHA

Fixx said...

dah lama tak lawat blog ni..
spend more time visit this blog.

FiFil said...

cerita yang best akak :)

N'daYu.. said...

oooo skrg dah jadi OKB ye...
KB kasi ganjaran ek...$$$$$

Nurul ain said...

satu mlm kubur berasap mmg tak best pun...

Syaf(Along) said...

aik?ada gak page ni?igtkan anti pavi kids jee..haha

by shahamri.com [SA] said...
This comment has been removed by a blog administrator.