23 December, 2011

Nak Tingkatkan Follower Ke Tidak ?


Okay korang nak follower ke tak nak ni ?
Cakap la betul-2 , sepak kang . nak ke tidak ?
tentulah NAK kan ? 
so jangan la buat sampai orang tak nak follow blog korang yang comel lottey .
Nak tahu sebab ape ?
Korang xletak follower box / button follow .
Korang tak tukar blog ID .
example ni :
okay now tengok cara ambil blog ID .
pergi ke dashboard then bila tengok kat tempat link .
ada mcm ni tak ?
*klik untuk tumbesaran gergasi*
ha tu la blog id :)
FAHAM ?
so kalau tengok mana-2 tuto yang korang ikut 
memerlukan blog id . sila buat .
Tengok macam hal ni , kan da susah nak follow balik .
Ramai jugak la yang guna blogskin tak ambil tahu pasal ni .
So lepas ni Please jangan buat lagi .
Kalau buat tolak tuah maknanya .
HAHA okay tu saja nak mencarut harini .

NOTA KAMBING :
masih lagi dalam mud ceria sebab mak and ayah Happy 
result 8A semalam peace .

Photobucket

6 budak comel:

Hypo Chan said...

thniah ye atas result yg cemerlang tu..sy nak tingkatkn follower tapi takde siapa yang nak follow sy..


#follow sini^^

Miss Zero Heart said...

thaniah juga kpd awk ^_^

Nurul Aisyah Binti Misran said...

tahniah dapat keputusan yang bagus

miSpYeja said...

taniah ya ,,hope boleh kekalkan smpai k spm:^^

MeeRole said...

Tahniah sbb dpat 8a ye..tpi jngan trlalu slesa,prjuangan mash blom tamat..