14 December, 2011

Apa ? Shoutmix Kena Bayar ? Macam mana ni ?


Assalammualaikum semua , selamat hari rabu .
okay hope semua yang menggunakan shoutmix da tahu tentang perkara ni .
yelakan berita Hott ni , mula-2 Ifi xtahu gak . 
tapi masa edit-2 blog ternampak dekat shoutmix tulis Important notice .
tak baca pun . HAHA then bw blog orang lain semua cakap shoutmix xde free-2 lagi
masa dapat tahu rasa macam nak jerit sampai terkeluar anak tekak .
rupa-2nya berita tu memang betol , baca sini

The good news is that ShoutMix will be available for only $0.99/month and will be available effective immediately. For our old version (the Classic) it will only be available in Premium package which costs approximately $1.67/month.
kalau rasa-2 nak bayar , boleh je terus guna , 
kalau tak nak yang hilang berganti lah .
carik baru je senang , Ifi dah tukar baru dah .
same mcm shoutmix tapi tak kan mungkin dapat menggantikan shoutmix .
eceh ayat . nak jugak ? ehh klik sini dulu thanks .
okay pergi sini tekan SKIP ads
pastu daftar macam biasa :) 
tengok lah kalau Ifi rasa rajin nak buat tuto tentang ni .
nnt Ifi buat okay ? sebab Ifi tengah demam ni , dah tiga hari dah :'( 
Photobucket

6 budak comel:

gmiDOTstudent09 said...

pas ni tak yah kt shoutmix
pakai burung je lau nk tinggal jejak

http://speechless009.blogspot.com/

sieyzu said...

hey . tengs 4 da info . :)

Nurul ain said...

demam?? jgn lupa mkn ubt tau dik...

FarHANa aZwA said...

haha...org nak untung..camtu la hehe...farhana trus tkar g cbox..wlpn xdpt mengantikan kelebihan shoutmix...hehe

Cik Gee said...

saya pon dah tukar cbox.. tapi tak bestla cbox ni... huhu..

NuruL SyuhadaH said...

nice blog.. do follow me back okeyh :)
nurulsyuhadahsuhaimi.blogspot.com