12 December, 2011

Cara Paling Senang Tingkatkan Followers (2)

mesti semua pelik , blog org lain beribu-2 follower ,
tapi blog korang HABUKTAKDE .
KLIK SINI
so sini nak kongsi sedikit pengetahuan :)
okay dah baca tajuk kan ? 
jom mula . ehh awk baik kan ? 
kita nak bagitahu awk ilmu kan ?
awk tolong klik sini dan sini boleh ?
sape tak klik ilmu dia tak berkat ^^
okay benda ni senang je nak buat ,
korang semua sure ada facebook kan ?
So kat fb ni banyak group-2 khas untuk blogger .
korang join lah kesemuanya . SEMUA .
dulu kan masa mula-2 buat blog , memang takde orang follow lah ,
bila ada sorang kakak ni bagitahu baru lah Ifi tahu .
So , korang pun nak tahu kan ?
Okay , di bawah ada senarai yang korang WAJIB join .

dah join ? cuba tgk sini pulak . hanya untuk permudahkan kerja anda .
okay itu sahaja , kalau ada lagi akan ditulis ,
enjoy . hey tolong klik sini . penat tau buat entry ni , tolong klik pun xleh .
Nota Kambing
Okay Ifi tak cakap follower ni lagi penting dari mutu blog .
But kalau blog okay takde pengunjung susah jugak kan ?
Photobucket

38 budak comel:

NZ Diaz said...

banyak sungguh :O
haha
thanks

fathiyyahISMAIL said...

banyak betul :)

ohh btw, knp klik churp2 tu dia ckp pgenotfound? T_T

semua pun gtu +_+

lyn_linna said...

sungguh la banyak..hehe..

Semusim Rindu Balqish said...

rmainyer..done follow kamu.. :)
singgah2 lew blog sy..
http://najwanatasyah.blogspot.com

fathiyyahISMAIL said...

dah klik dah klik :D

kalau nak klik sy punya pun boleh (kt blog sy) hehe ^^

Sang Pemikir said...

Saya akan follow semua blogger dalam senarai tu :p

orkid said...

comey la blog nie... like 1000x =)

Mohd Rozaiman said...

...banyak juga ya blog list group tu...dah klik dah,semuanyaaaaaaaaa....

Ain Farahah said...

banyak nyer...mekaseh ye...follow awak juge =)

czueka zulaikha said...

pergh..ta tau pun ada sebanyak ni group..semua dh join :) thanks info!

isya said...

0wh.. timer kasih bnyk2.. =)

Sahidah said...

hye .. terima kasih yaaa ifi kerana beri tahu... :))

syoknya said...

TQ kerana Listkan
Kelab Blogger SYoknya Download
Dan
Blogger Ping

ALLYNA HASHIM said...

thank ifi 4 the list....baru la follower allyna boleh ramai....sayang kamu ifi....

Anastasyea Aida said...

Usaha tu tangga kejayaan =)

www.anastasyea.com

Siti Aishah said...

Ifi , masok kan lha nih sekali . Group nih best gila . budak budak die sporting . http://www.facebook.com/groups/kawanblogger/?notif_t=group_activity

Eena Arrina said...

ni kumpulan ena..terbaru..join sekali k :)
https://www.facebook.com/groups/268144679902314/members/

Ayied Zudin Hashim said...

awak awak ! kiter nak cakap tq sbb bg list group blog ~ huhu ~ TIME QASEH !

Phat said...

wah tq for sharing...phat follow awak ye

Hakeem Yusof said...

quality blog lagi penting dari follower rasanye, ini bagi aku la.

kiraryomaechizen said...

oooo...macam tu rupenyer... sye dh follow awak nti follow lh sye plak ye...hehehehe thanz info nyer

MeeRole said...

Ade satu lg teknik nk folower rmai..huhu..rahsia

ahowk orang islam said...

saya nak tingkatkan pembaca..

vianjb said...

wow , banyaknye tuh grup kat fb

cik violet said...

btk gler grup kat pesbuk rupenyee..haha

Aida said...

: lahaiii banyaknya ! thanx yoo ;D

Muaz Faris said...

tak abis2 dengan churp2 dia.. nk nyrok sikit, letak la link yg shorten tu

Seneorita Baharin said...

thx 4 da info..sblom neh sya pon xtau jgk..hee..thx ye! btw DONE follow ur blog..nice blog..! ;)

saharinasaharudin said...

wahhh,bnyaknyee grup.certain rin dah tau,ada yg xtau.thanks for info darling :)

Si Galau said...

:D hi slam kenal ya :)

Elih Japahar said...

Memang banyak nak klik haha..thanks info dan link tu ye..salam pkenalan :)

Asyraf Farhan said...

banyak nya,,sume nk apply nk masuk heehe

Asyraf Farhan said...

and thanks to owner this blog :D