11 December, 2011

Ehh ? Dah Tua Dah ?

                   
Assalammualaikum semua , sehat tak ?
dah lama kan Ifi tak hupdate , mesti korang tertanya-2 kan ?
ehh , tak tanye ? huh sampai hati .
Okay itu mukadimah sahaja . 
Pada tanggal 8 Disember 2011 / Khamis .
Ialah hari jadi bapa saya En.Ishamshah Bin Mohd Shah .
dengan itu genaplah umur beliau empatpuluhtahun .
      
 itu gambar sewaktu ayah berusia 25 tahun . 
budak kecil tu sapa ? cuba teka ?
ngeh-2 comel kan ? sangat comel :)

Korang tahu tak gosip ni ?
tentang Amirah Afiqah , serius kesian dia kan ?
ada orang curi gambar dia , buat blog , 
dekat blog tu SI PENCURI tu tulis dia taksuka k.pop.
so ramai blogger-2 yang minat k.pop comment .
macam-2 diaorang comment . UGUT pun ada .
dan perkara ini juga telah sampai ke kes polis .
yela mane tak nye nanti ada orang ape-2 kan budak yang tak bersalah tu mcm mana ?
so nak pesan sgt-2 ni . kalau taksuka dengan apa yang orang tulis kat blog dia tu ,
buat bodoh da la , tak usah carik masalah la kawan :)
tak elok , kalau rasa jari tu suka sangat nak comment . meyh comment kat sini .
dah habis baca ? dah comment da ? thanks :) tolong klik sini boleh ? 
Photobucket

3 budak comel:

NZ Diaz said...

haha comelnya dia :P

Nurrul said...

comelnya dia.... :)

*kisah tuh dah lama dah , tapi melampau juga komen kpop lover..*

Nurul ain said...

tu la... diorang sibuk ugut & maki kat blog tu kan... *****wahhh comel je gambar tu