22 December, 2011

Result PMR .

Okay Today result Pmr keluar .
Pagi tadi lansung tak makan . sebab takut sangat-sangat .
Jiwa kacaw beb , nak makan macam mana kan .
Haha jam 10 aku terus pergi ke sekolah .
So kalau dok melaka ni semua tahu pagi ni hujan .
Hujan Rahmat :)
So jalan dalam kehujanan menuju ke dalam sekolah bersama my mom .
Takut toksah cakap la kan , Memang takut sangat .
Da sampai sekolah , tunggu la result diumumkan . 
dalam pukul 11 kut cikgu panggil masuk dewan .
Okay time dalam dewan tak yah cer la kan , macam-2 gelagat ada .
Memang kelakar la kan , aptb la budak-2 Malim ni .
Okay sapa nak tahu result Ifi ? angkat hidung . HAHA
okay dah buruk la muka korang .
Memang bersyukur sangat kepada Allah S.W.T 
Ifi dapat Straight A .
ni bukti ngehngeh .
okay senget biarkan .
Mungkin lepas ni orang akan cakap macam-2 saya berlagak la ape la .
tapi alhamdulilah buat waktu time ni takda :)
Ramai jugak yang bg ucapan tahniah . Thanks semua .
Thanks pada mak dan ayah .
Thanks kepada cikgu-2 .
Thanks pada rakan-2 .
Thanks pada BF saya :D
Thanks semua .
Bersyukur sangat Allah bg peluang Ifi banggakan mak dan ayah .
Thanks to my Ayah Ishamshah Bin Mohd Shah
Thanks to my Emak Rahimah Binti Said .
Tadi waktu cikgu umum kan nama Ifi serius tak sangka sangat .
mula-2 cikgu umum budak 6a 7a , tapi nama Ifi xde .
sad gila la kan . Sebab xde peluang nak banggakan mak dan ayah .
Bila cikgu panggil nama Ismah Firzanah Ishamshah .
hah ? what td ifi sedih terus nanngis . Haha cikgu ambil gambar .
Mesti muka buruk gila . 
Okay kawan-2 Ifi pun tak kurang hebatnya .
Ika-4a 4b
Azani-5a 3b
Phoebe-6a 2b
Ain-7a 1b
Syera and Ismah-8A :)
Okay thanks jugak pada semua yang telah doakan Ifi :)
Tahniah Calon Pmr SEMUA .
entry hari ni memang banyak terima kasih la kan ?
tak suka tak ape .
NOTA KAMBING :
jaga-2 wahai pakcik, makcik, kakak-2 dan abang sedare ku .
aku datang tuntut janji :)
esok ifi nak puasa . sbb da niat kalau dapat 8a nak puasa .
Tahniah jugak untuk sahabat blogger kita Fieyqa dia 8a jugak :D
Photobucket

19 budak comel:

Niena Sofea said...

tahniah ye ifi .. adik kak niena pun straight a jugak , 9a .. =)

Tia Fatiha said...

wah, tahniah ifi ! ^^

Zaf98 said...

akak!! akak dapat straight a!! tahniah!! akak ni pandai!! cemburu sy! upsr dulu sy tak dpt straight a~ :(

MelinSweety said...

Tahniah Kak Ismah ! Walaupown akak niyh blogger girl tapi akak bole tunjukkan kebolehan akedemik akak ! :) Congrats sekali lagi ! :)

my name is Aida. said...

wah ! congratulations dik. :)

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

tahniah awak..dapat straight A'..
Saya dapat 6A' je.. moga-moga awak kekalkan sampai SPM nnti.. Amin..

Nurul ain said...

pandainya adik akak ni.... tahniah dik... :)

N'daYu.. said...

congratulations my cousin .....
coz u proud your family especially
u mother & father...

Nur Afiqah said...

tahniah ye dik :)
SPM nnti bg straight A's gak tau ^_^

Afiqah Nabilah said...

tahniah!saya pulak UPSR tahun depan.wish me luck k,sebab hari ni my birthday!haha,,fine saya gurau. :D