14 January, 2012

I Love You Babe ❤

Okay I lebiu yoouu so machhh plus plus la , Da lama gila xhupdate 
blog usang ni . Sesangat la trajis baru masuk form4 la katekan . 
So nak cerita siked banyak pun boleh kan , ni blog aku bukan kau . HAHAHA . 
So hows about korang-2 sekalian ? Killer Subjek memang banyak .
Da la susah macam nak bina jambatan pulau pinang . 
Susah ke ? Okay kalau sape kate senang 
meyh sini ajar ifi ADD MATH , PHYSIC , CHEMIST , BIO . 
Okay berbalik kepada tajuk entry I Love You Babe . Nak tahu ifi ilebiu sape ?
ifi ILEBIU dekat cikgu add math , fizik , kimia , bio . 
sebab orang cakap kalau benci cikgu ilmu xberkat XD 
so ilebiu all my teacher <3 da la belajar dalam semua subjek tu dalam bm , 
pusing kepale meyh . Rasa macam nak terjun banggunan KLCC je .
ade sape nak join ifi terjun tak ? Takde ? Okay xgentle langsung .
sape-2 yang masuk form 4 serius sadis kan , karangan bm 350p.p.
ade yang tangan aku putus jugak ni. tapi InsyaAllah semuanye okay .
Tengok header Budak Pure Sains tau . dont play-play aa .
blogger , Budak Gila Blogging -join la reramai .
hari ni baru genap 200 . bagus la jugak drpd xde kan .
Pade ahli group Budak Gila Blogging Ilebiu HAHA .

NOTA KAMBING:
CHURP-2 THE BESTTT , pade yg join contest yg pernah ifi buat tu boleh tengok pemenang kat sini
Okay selamat membuat homework ye para blogger yang 
bergelar pelajar :) 
Photobucket

7 budak comel:

kai said...

wow...
banyak da tu dpt income chrup2..

=Jom Exchange Blog===
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/jom-bertukar-blog.html

FarHANa aZwA said...

bestnyer churp2..tp xtau cane nk gune..hehe

era kecik said...

churp-churp best ke?