20 January, 2012

Akhirnya !!! Aku Berjaya !

malas nak story pepanjang kan , tengok gambar cukop kan ?
Ramai bebudak Pmr last year bacth 1996 yang bijak lagi pandai kan da
boleh check tawaran ke SBP sekolah berasrama penuh hari ni .
Ade yang dpt ade yang tak . 
Pade yang tak dapat jangan sedih , mana-2 pun belajar tetap sama .
Yang penting niat kita nak belajar kan ?
Ifi dapat straight A tapi tak mohon sayang kan ?
Ifi tak berminat la , boring nanti dok asrama .
Okay,ape2 puns Ifi happy sgt hari ni :)
sebab buka chrup-churp earning da genap 100 .
YES ! SERATUS SAHAJA , pada sesape yang lagi banyak dari Ifi ,
Please jangan berlagak HAHA :)
Nak join ? xpayah la kan .
Okay sudah 3 minggu menjadi pelajar form four di Smk Malim Melaka Malaysia .
Sangat Meletihkan .
Photobucket

14 budak comel:

AkhiRoyz Fadzil said...
This comment has been removed by the author.
Fixx said...

cngrat..!!
boleh belanja afiq kan.. hu3

Nurul Amira said...

Ehem belanja lah kita sekali :) tahniah tahniah suka lettuw HAHA

Key said...

wah tahniah sbb dpt straight A. and guess what, bkn semua sekolah mcm ni tapi sekolah sbp boleh kata dari kelas first smpai kelas akhir tak byk beza pun. semua pandai2. thats why. sy pun tk masuk sbp jgk dulu and try jgk the best for spm even bdk sekolah sy mostly sgtt nakal :) means ada byk gangguan untuk sy study. so selamat bejuang okay. now im 20 and study kat usm dah pun. goodluck :D

aleen aiden said...

okay jeles. akak xjoin churp churp. wuhuhu

Megat Najmuddin said...

oklah tu 100 ringget.banyak jugak,tapi lebih baik simpan saja drpada menghabis duit..btol tak?

saya_arief said...

untung laa dah bleh cash out.
hahaha..
tahniah2.
:)

Nur Atikah said...

nanti boleh la belanja makan hihi :D

amal said...

da click yr churp2 , rajin click mine too okay !

Tahniah :')

Nurul ain said...

ok la tu.. kumpul banyak2 dik.. then baru cash out :)

fyna said...

waaa.....best tue da boleh cash out.


jom join segmen bloglist blogfyna.
http://blogfyna.com/bloglist-blogfyna-2012/

cik ayuni said...

waa, untungnya dye..

Firdaus® said...

tahniah2...best la dapat duit..sy nak buat churp2 tu pun tak reti..hurmm..kalau tak mesti dah dapat duit kan..=) btw nice blog..do follow my blog ye~