26 January, 2012

Just The Way You Are


Enjoy your life , enjoy tapi ada batas nya okay ? Hidup atas diri kita sendiri, Pedulikan kata orang ! Yang penting kita tahu apa yang kita buat. Just Be Yourself ! Setiap apa yang kita buat mesti ada halangan kan ? Tapi jangan putus asa okay ? Mesti korang ade kate-2 semangat kan ? Boleh share dengan Ifi tak ? Sebab Ifi kadang-2 tak ada semangat jugak, rasa down gila . Share la sikit . 

NOTA KAMBING :
Demam da 4 hari still xelok-2 lagi :'(
Photobucket

13 budak comel:

Nurul ain said...

yup.. betul.. JADI DIRI SENDIRI :)

hayatijepeli said...

tade manusia yg sempurna .
masing2 ade kelebihan dan kekurangan. kita yg kena berusaha utk berubah pd yg lebih baik InsyaAllah boleh:)

TwIstiEs*meSti Mau* said...

WE CAN STOP IT BY SWEEET SMILING :))

Cik Yatt said...

bese la tu..tapi jdi dri sndri adlah yg trbaik..sbb kite akn lebih slese :)

JungRara said...

semoga cepat sembuh

IsmahFirzanah said...

Nurul ain kan kan , :) jd diri sendiri lg baikk

NiaLidia. said...

jadi diri sendiri dan try betulkan apa yg tak kena pada diri. itulah yg nia try buat.

moga demam cpt baik , nanti boleh join contest nia

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html


hehe thankss

Ahmad Sabree said...
This comment has been removed by the author.
Ahmad Sabree said...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/
http://sabryoppa.blogspot.com/

singgah blog sabry oppa okey..