09 February, 2012

Sweet Macam Gula-2 Kapas Yang Lembut .


Assalamualaikum semua yang Islam dan selamat sejahtera kepada yang bukan Islam . Lame jugak Ifi tak update blog kan , kan ? Rindu tak ? Okay seriusly buzy gila . Ni nak habak mai la kan , ada seorang hamba Allah yang sangat lah baik ni , dia curi gambar Ifi then gune sebagai DP fbee dia , Then kan yang paling banggang sekali fbee tu dia guna untuk share gambar and video lucah , Memang SENTAP gila la masa dapat tahu , now all my album in my fb is closed to public just for ME and MYSELF only . Tahun ni rasa macam stress sangat tak tahu la apehal . Maybe belum biasa dengan subjek-2 yang baru kot . Rasa macam ahh tak sabar nak habis SPM then duduk rumah makan tido makan tido HAHA heaven gila kalau dapat , ni tak lepas SPM komfem mak suruh KERJA , -,- Acctualy kan Ifi tak minat pure science because Ifi punya cita-2 nak jadi Bisnesswomen yang succsess , tapi bila da dapat result dan sekolah da tentukan yang Ifi layak masuk kelas PURE SCIENCE mula-2 rasa suka jugak , tapi bila dengar cikgu cakap pilihan yang betul tu penting , ini menentukan masa depan korang. start time tu rasa nak tukar kelas , nak masuk account punye class but mak tak bagi :'( so nak tak nak kene RELAKAN diri belajar subjek pure science . Bila fikir punya fikir punya fikir sampai nak pecah otak , Ifi dah buat keputusan yang Ifi nak jadi DOKTOR . DOKTOR bahagian apa ? Nanti Ifi bagitahu now Ifi tengah migraine byebye :'(

Nota Kambing :
SORRY ENGLISH HANCUSS , kenape xde kaitan dgn tajuk ? acctualy nak cakap pasal citer vanila coklat tapi tgn da melalut lain HAHA.
Photobucket

9 budak comel:

Afiq Yassin said...

hidup pure science..
CHEM, BIO, PHY senang jer

syamy said...

yeahh ! Ifi kite same lahh ,
hidup mati-matian lahh demi pure sn .
huh ! bio sangat mmbosankan .
hehe . tp kan Ifi ,
tak salah kalau mencuba kan ?
wish u goodluck !
hope got result any exam with flying colours :D

//Chalkboard Stories said...

SEmoga SPM akak berjaya , n kalau dah lepas habis sekolah jangan lupa akan adik :) nanti kalau akak dah habis sekolah sapa yang adik nak lambai lagi ? nak senyum lagi ? Tape :) belajar betul betul AKAK SPM KITA PMR :) sama sama belajar dapt result ,bangga kan mak bapak kita

zulhilmi tempoyak said...

awk.. oh awkk...

ngah pikir ni. apa yg sweet ek..

heee... tnye je..

IsmahFirzanah said...

wah mati demi pure science ke ? HAHA gud luck to syamy

Aliff Haikal said...

faker berleluasa skrg :)