22 January, 2012

Merepek , Kerepek , Apek , Capekkk !


Assalammualaikum Semua , Macam mana cuti ? Berape lame korang cuti ? Cuti ni korang tak pergi bercuti ke ? Hai , berape banyak cuti dah ! So Nampak tak perubahan blog buruk ni ? Tak nampak hantuk kepale kat bantal . OMG sakit Gila kan ? Haha , Pada sape yang selalu bukak blog ni korang nampak la kan kan ? Tu pun kalau ade yang bukak kalau xde AKU NAK CAKAP OHH SUKENYE :))) Okay stop it , Blog ni da tukar make up , dulu pink then hijau now biru . Ohsemm gila kan ? Lawa gila kan ? Okay aku da gila kan ? Tadi CUTI now GILA , okay sah aku da sasaw .

Okay sorry la kalau korang tak suke warna biru ni , sebab aku tak kesah pun kalau kau xsuke , blog aku kan ? Hey sesuke hati je kau nak benci blog aku kan ? Aku lempang kau satgi kang ! So apa pendapat korang tentang make up baru blog aku ni ? tak nak comment ? Okay xpe xpe , MERAJUK ! So sehubungan dengan blog da berwajah baru ni , blog je tuan blog tak . Ce imagine kalau muke aku kaler biru ? Haha lawak gila la kan ? Okay aku sarankan kau jangan imagine lagi baik !

So kewarasan aku pun semakin menghilang sekarang ni , so better aku stop menaip , sebab kalau tak aku akan taip sampai esok punye esok punye esok punye esok punye esok punye esok punye esok punye esok . Nanti yang sakitnye korang sebab TERPAKSE bace entry aku yang panjang macam jambatan Pulau Kere . Ehh ade ke Pulau tu ? Ade la in your dream only . Haha . Okay , itu hanya mukadimmah , Haha mukadimmah da berjele-jele kan ? sebab tu karangan aku A+ . okay aku perasan . So Isi penting yang aku nak sampaikan ialah , SELAMAT TAHUN BARU CINA DAN SELAMAT BERCUTI-CUTI HOMEWORK :D . sekian .

NOTA KAMBING :
Sorry using aku untuk yang lebih tua :)
senyum xperlu kata apa-2
Photobucket

8 budak comel:

Fixx said...

banyak betul tanda soal.. urm.

IsmahFirzanah said...

Fixx sasaw time sebab tu jd gitu .

NighBerkz’S Blogs said...

chill...


http://nighberkz.blogspot.com

cik ayuni said...

haha..selmat thun baru cina juga...celebrate ker?? hihi

Pendamba Mawar said...

bosan da cinta ni..eh silap..bosan da cuti ni.hahaha

IsmahFirzanah said...

Pendamba Mawar haha jiwang time kan , sbb tu bosan cuti .