25 February, 2012

Dunia Ohh Dunia .


Asslammualaikum & Selamat Sejahtera semua . 
Korang semua tengok tak cerita Vanila Coklat kat Tv3 ?
Tengok kan ? Best gila kan ? Sweet je dieorang .
Alangkah indahnya kalau dapat macam tu .
Baru dieorang nak berbaik-2 parents dieorang lak buat hal .
Haiiihh benggang gila tengok . Rasa macam nak hentak kepale si 
Liyana n Kamal tu dengan bantal .
Tapi tulah DUNIA . Adakalanya indah , adakalanya pahit .
Orang kat muka bumi ni bermacam-macam ragam .
Ada yang baik ada yang jahat .
Ni la yang Ifi nak gosip ni :)
tahun ni Ifi form 4 ade yang kate form 4 is honeymoon year
but bagi ifi tak ade maknenye nak HONEYMOON bagai .
Struggle year lagi ada . Nanti form 5 senang .
Ifi sekarang MACAM da rajin nak belajar .
So hari tu kan Ifi exam , so dapat markah kira bagus la jugak .
Ifi HAPPY gila sangat . Tapi tak tahu pulak ada orang
yang tak suka , ada orang yang iri , ada orang yang sakit hati .
Ifi tak buat salah ape-2 pun tapi mungkin dia rasa tergugat .
Tak ape lah Ifi faham , Ifi da maafkan orang tu .
Ifi takkan jadikan ini sebagai PEMUSNAH semangat Ifi .
Ifi akan jadikan ni sebagai PEMETIK API untuk ifi berjaya :)

NOTA KAMBING :
Amacam blog ifi punya baju baru ? okay takk ?
 

12 budak comel:

Aliff Haikal said...

IFI , dalam dunia ni , mcm2 orang ada . about org yang sakit hati dengan result ifi tu , lumrah lah . waktu sy skolah pun ramai yang iri hati . buat dunno je .nnt bila ifi dah berjaya , ibu bapa ifi je yang akan bahagia . biarkan yang lain2 tu :)

niceblog :)

miss anies said...

mna ada manusia yg sempurna kan?
HAHA mai menyemak comment sat. hehehe.. btw cantik ahh pndai edit :D

♥ miss fiena ♥ said...

Ya, itulah lumrah dunia Ifi :)

nia marlissa said...

cantik blog awak syang :)

IsmahFirzanah said...

manusia mg xsempurna tp manusia boleh berfikir kan ? cik miss anies

Nurul ain said...

biasa la tu dear... mesti ada je yang dengki...