12 February, 2012

Vanila Coklat Untuk Ditempah ^^


RM 25 


Coklat Untuk Birthday Gift 


Ni ada customer tu dia oder coklat untuk wedding dia ,
So, ini hadiah dari Mak untuk Dia .


Sebiji RM 0.30 ++



yang pink tu coklat loly
COKLAT LOLY Sebatang RM 0.50 ++



ni yang tadi baru buat sabab ade tempahan . 

HOME MADE coklat ni ada macam-2 bentuk dan perisa sedap sangat .
so kalau nak buat tempahan atau pertanyaan , boleh la comment kat bawah ni
ataupun call my mom Puan Rahimah Said 017-6513082 .

NOTA KAMBING:
jangan ambil no my mom sebab nak usha-2 die sudah la ye nnt 
bapak i kill u all HAHA :) 

PLEASE TAKE NOTE , TEMPAHAN HENDAKLAH DIBUAT
SEMINGGU SEBELUM TARIKH YANG ANDA MAHUKAN .
TEMPAHAN LUAR DARI MELAKA , AKAN DITETAPKAN LIMIT :)
Sebarang pertanyaaan boleh la Text no MAK Ifi yang tertera di atas :D

Photobucket

14 budak comel:

Fafa Shinobii said...

urmmmm sdapnye =/ tp klo nk tmph msty mhal ><

Nmg Norizan said...

wauu.. cntek n nmpk sdp.. follow u..singgh la kt http:laylaii90.blogspot.com

Mardihah said...

berapa harga..
macam nak beli.. hihi.
nengok buget.. hihi

Nyue said...

comel nyerr...
cnmer kalu nak tempat utk besday??

jom mlwt blog nyue
http://nyueyien.blogspot.com/

Afiq Yassin said...

urmm.. sedapnya, rasa mcam nak order jer

Aliff Haikal said...

tengok je lah ye . hahaaa

nia marlissa said...

rasa macam nak tempah birhday kawan 29 feb , dia dok jojor, boleh ke ?

bunga_hati2 said...

lau nk tempahh..
cm ne nk bt payment yee???

bunga_hati2 said...
This comment has been removed by the author.
@Nurul_Aini said...

sis,nak tempah coklat boleh? maklum balas dkt sini > aini_styl3@hotmail.com