24 March, 2012

Apekahh ? Pelik Tapi Hakikat !

 
Assalammualaikum pembuka bicara kali ini .
Eceh ayat macam bagus .
Dugaan , Dugaan .
Masalah , Masalah .
Malaslah Malaslah .
Kenape semua jadi macam ni ?
Dah dua kali Ifi kena , Orang ambil gambar dalam album Ifi kat fb ,
then buat acc lucah , kalau dia guna untuk berdakwah kira okay la jugak .
ni untuk buat banggang . 
Dengan masalah member lagi , 
Kepada kawan saya yang saya sayang tuh ,
Saya tulis ni bukan nak cari pasal dengan awak ,
tapi nak bagitahu dekat awak ,
saya yakin tu dia , saya ada lagi satu fakta yang dia la orang nya .
Tapi saya tak kisah awak tak nak percaya saya ,
Saya jahatkan ? Awak cakap saya canang cerita .
Saya mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung KAKI .
Sorry lah kalau saya cakap buat awak sedih or kecewa dengan perangai saya .
Saya tak kisah awak nak benci saya , saya tahu saya hina .
Saya mintak maaf , hati saya da terluka sebab ape yang dah jadi ,
Sorry to say , mungkin lepas ni kita mungkin tak macam dulu lagi .
Saya nak awak gembira dengan kawan-2 kita yang lain .
Sorry sekali lagi kalau entry kali ni buat awak benci saya .
Its Okay , saya faham .
Saya anggap bende ni da selesai .
Sekian isi hati saya .
 
Kenangan Bersama Awak <3
Photobucket

4 budak comel:

Nora_Aniza said...

?? susah nak faham, hehe :D

dear yayah said...

?? nape cm ada masalah ngan kwn je ni??

syana mizwateva said...

be strong ye dear..Allah always there for u..:)

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat pagi sahabat..

sedikit berbagi inspirasi pagi..

"belajar dari filosofi semut:
sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

mari berbagi semangat pagi serta senyum terindah kita untuk meyambut pagi hari yang indah ini..
kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/