17 March, 2012

Orang Akhir Zaman !

 
Lets the picture tells u everything . But Ifi nak cerite siked lah kan ,
mamat ni unknown kot tak tahu siape identitinya ,
for sure die ni memang GILE SEX then banggang . 
Korang takpayahlah add dia ni print screen fb dia 
Dia sangat biadap , korang baca lah ape yang dia im IFI .
ni first acc dia .



ade banyak lg tp malas nak capture lagi .
Ni 2nd acc die . die buat fb baru sebab ifi block dia .
status die tu die tulis sesiape yang kenal ismah firzanah ishamshah
4emas , die awek aku jgn kacau , bodoh seyh die .


NOTA KAMBING 
to all boys out there , tolong jage sikap anda .

Photobucket

9 budak comel:

gdsbnga said...

eii mamat tuuu siot gile er er . menyampah pun ade bace ayat die tuuu =.=

misz sheyla said...

ughhhhh..scary dow ngan org mcm ni...desperate

misz sheyla said...

ughhhhh..scary dow ngan org mcm ni...desperate

✿Gucciey Lavender✿ said...

ahai . stupid betul lah . hahaha ,, mamat keparat la tuh . block lagi bgus .. :) hye , singgah sini ...

Cik Yatt said...

scary...jngn di lyn laki gile..

Rina Supian said...

Ish....sy pulak yg mental baca :)

~~zana@pb~~ said...

Aunty rasa jgn dijawab apa yg dia tanya atau tulis lps ni. Elok sgt di block, lps ni kalau nak add friend kena tengok dan kenal betul2 ye dik....

nana kamarul said...

omg! that's scary! HE'S SCARY and PSYCHO TOOO! Take care of yourself dear :)