09 March, 2012

Percayalah , kau akan menyesal !


Kali ni kau buat aku , 
satu hari nanti kau akan kena balik !
Hidup ini RODA ingat tu .
Abaikan kata-2 mencarrot di atas , saya tak sedar apa yang saya taip .
-,- serius rindu nak blogwalking blog-2 korang , nak menyemak kat kotak komen korang , nak memenuhkan notification efbe korang dgn mengeshare link blog kat group-2 blogger , nak ape lagi eyk ? tadi macam banyak now dah lupa . Dekat cbox Ifi banyak da orang request tuto , okay jujur takde la banyak sangat , just 5 ke 6 orang macam tu ==' 
So memandangkan sekarang school holiday Ifi rase nak buat la tuto-2 tuh semua . So kalau ada sebarang pertanyaan sila kemukakan sekarang. Sebab nak siapkan tuto-2 tuh malam ni jugak . Lai lai .
First Come First Serve .

Nota Kambing :
Ayat-2 cinta kat dalam gambar atas tu ditujukan khas untuk
cik boyfieee saya .

Photobucket

5 budak comel:

Afiq Yassin said...

nice entry..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

Afiqah Nabilah said...

singgah sini..

:) http://thecreativecraft.blogspot.com/

Ida Roslan said...

tak sabar nak tunggu tuto bru =)

outbound malang said...

kunjungan ..
salam sukses selalu ..:)