12 May, 2012

Weyh , Orang kampung ! Aku Masuk U !


Holla , tahu bace kan ? 
okay bagus ! 
Ni cite lame , dah basi da .
Tapi aku nak tulis jugak :)
Pade 19 APRIL 2012 / KHAMIS 
Aku n Da Geng pergi Balai Cerap al Khawarizmi .
SKODENG BINTANG . 
walaupun MACAM tak best , Tapi serunuknya HAHA .
N best skali sebab saya pergi dengan AMIRA a.k.a LOBAK .
 
Ni dia LOBAK . Comelnye dieee . Hahaha .
Haha Gigal .
Friends Are The Family You Dont Have .
Syukur sangat Allah bagi saya kawan kawan macam dieorang .
Okay Thats about Balai tu , Now PASAL UNIVERSITI .
UTEM
Pada 22 & 23 April Telah berlangsung PROGRAM
SELANGKAH KE UNIVERSITI .
Syukur sangat sebab dapat pergi . 
Dapat jumpe kawan-2 Satu Melaka .
Daerah Johor pun ade . 
Best sangat kat sane .
Abg n Akk Fasilitator Baik sangat .
Kiteorang duduk sane tibai AYAM je .
Serius tak tipu . 
Putera Puteri SMK MALIM .
Syihan , Hakim , Faiz , Wafiy , Salihin(xde dlm gmbr) Ifi , Azani , 
Syera (xde dlm gmbr) , Ain , Fera , Sharmini .
The best moment is , dekat kediaman .
Best gila siakk .
Satu rumah 6 orang . 3 bilik . Besarr rumah tu :)
The Dapur HAHA .
Bilik Mandi & Tandas .
The Ruang Tamu .
Gambar ni ade dalam Kamere Syera . 
Aku ade amek gune fone . 
Banyak ! gambar bilik die sume. ade. 
Tapi aku cari dalam enset aku da xde . sebab aku format fone aritu .
Shit ahh , nyampah .
SEDIH. okay sambung .
Mase kat sana kiteorang buat aktiviti dalam DEWAN BESAR 
yang sangat besar . PASTU waktu solat nak g Masjid JAUH 
 GILE , tapi PAHALA kan .
masjid die besar lawa .
Jauh tuh . ade la dalam 2 km haha.  lol aku tipu jek .
tapi serius jauh .
Then kene bawak beg baju skali pergi sana. 
walaupun 2 hari jek , tapi beg memang berat gile . 
sampai 2 3 beg aku bawak .
Then bile tahu kene g masjed bawak beg , Mule lah .
AHHH whattt ?
Then ha , ni nak ckp , adela abg Fasi ni(yg dlm gmbr tu) baik sangat .
Ape ea name die ?
Abg SAIF .
Sebab kesian kat kiteorang ni kan .
Die bagilah tumpang beg dalam kete die. 
Best . Untungla kiteorang :)
G masjed bawak telekung jek . Jangan Jeles .
So , Pade abg tuh kan Terime Kasih .
Nanti belanje kiteorang makan tau .
Okay da xthu nak cite ape lg sebab bende ni da basi .
Da tak ingat aku ape yang jadi , HAHA.
So byee .

NOTA KAMBING :
GUD LUCK EXAM MID YEAR .
Photobucket

5 budak comel:

Capid said...

tahniah dapat masuk universiti...
blaja rerajin la ye...

dear yayah said...

blaja molek2 ye :) enjoy je life kat uni ni ngan kwn2

syaiza - chan said...

salam.. blogwalking here.. nice blog adik.. semoga cita2 nk msuk U tuh tercapai ye.. insyallah.. :)

Anonymous said...

:-S

Ahmad Rifa'i said...

Dah follow dan kelebek dah artikel - artikel dalam blog ni .. Best .. Kalau Tak
keberatan follow la ak balik http://ahmadrifaiii.blogspot.com .. :D