27 May, 2012

Pengembaraan Bermula , Yeahh !


Selamat Sejahtera Semua , How ? Sehat takk ? So kalau korang ni budak "SEKOLAH" sure korang tahu kan sekarang time budak "SEKOLAH" bersuka ria , BAKO buku dan ONLINE SAMPAI MATI . huahuahua . Okay cool sudah , tak payah la gelak sampai tercampak gigi palsu kau tuh ^^ .
Okay , now nak cerita cerite ni , Bermule dari 10 May 2012 sehingge 25 May 2012 Ifi dilanda gila yang sangat serius sebab Ifi EXAM MID YEAR . Sangat anoyying , stress , saket jiwa macam-2 hal jadi dalam 3 MINGGU exam ni .
Paling best mase jawab ADDMATH best gila la . Dapat kertas kepale ni rase sakit sangat . Tak tahu apehal , serius sakit gila . Memang takleyh fikir ape pun ahh . Padehal Ifi baru blaja acane nak buat soalan tuh sume Tapi da nak sakit time tu nak buat acane kan ? Redha jela .
Result exam memang belum dapat lagi cume math je . Tu pun B+ je , tapi syukur alhamdulilah . Because Ifi memang target B pun huahuahua . Sebab bahagian graf semua lupa :D *banyak kunyah semut .
Senarai sasaran EXAM kali ni :
4A 
AGAMA
BM
KIMIA
SEJARAH
3B
FIZIK
MATH
ADDMATH
2C
BI 
BIO
4A3B2C
So nampak gayenye KIMIA n MATH da capai sasaran :) Alhamdulilah . Itu je yang Ifi mampu . Actually mampu lebih daripade tuh kalau usahe lebih siket . Jujo la exam kali ni preparation kurang . Tak macam exam mule-2 dulu , Lagi pun baru nak biase kan diri dengan format SPM . So tu je kot yang nak story kali ni . Doakan Ifi dapat result macam sasaran ataupun lebih dari sasaran tuh ye ^^ ThankYouSM . Ni nak ucap thanks dekat Abg aku HAHA abg la sangat! Thanks Abg AA sebab ajo adik kimia sampai dapat A . Thanks BRO . Da besar da abg wa , lu g metrik blaja tol-2 yaww ! jangan lupe adikk okay ! *gedikngader

NOTA KAMBING
Now kalendar ISLAM bulan REJAB kan ?
Banyak-2kanlah puasa dalam bulan ni .
Banyak ganjarannya .
Okay jumpa lain entry .


Photobucket

18 budak comel:

deno said...

tahniah!! okey da result tu, just ke improve lebih kat BI ngan BIO.. bagusnya dapat B addmath, deno dulu nak dpt B pun struggle gile... hehe :)

p/s: deno folow blog kamu yang comel :)

Outbound di Malang said...

nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

wana wazm said...

hai,sy tag awak di http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/mrs-simple-giveaway-by-jannah.html

jemput join...=)

said...

jom baca 8 sebab kenapa foundation anda perlu dibuang :)

Arifah AM said...

Singgah sini ^^
Wah kimia dpat A? ramai kata susah. wehehe. goodluck for your SPM next year ;') Wish me luck for my PMR next year too.

follower ke ; 2473 ♥

saifudin said...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

aini shahroni said...

lamanya x update blog..
hehehe..

from ::Arkitek Hati::

Husna Humairah said...

oh sebaya adik akak. ingatkan dah besaww. hehehe btw, goodluck utk spm nnt :)

p/s : share your banner! :D

amer akat said...

vHi.. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

taha al junaid said...

I FOLLOW YOUR BLOG,YOU FOLLOW ME BACK OK?

Hana Hamis said...

Nice blog! Tahniah. I'm new. Do follow my blog to get natural supplement. Thank you :)

Doc Hana said...

OK la tu. cume kena usaha lebih sikit lain kali. =)

Time Traveller said...

insyallah moga berjaya dan akan dapat result yg lebih memberangsa kan :D

Salam Kenal juga :D

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Nurul Busyra said...

hi..nice sharing ;P salam perkenalan

www.madamhealthy.blogspot.com