16 December, 2011

Okay , Okay Aku Paham .


Okay Hari Ni Tak Ada Mukadimmah !
Yeaay tahun depan saya form 4 . Tua .
okay habis bye . Actually nak story pasal cik anon .
kenapa eyk dia hujud dalam dunia blogging ni ?
anyone tell me plis . Okay cik anon kalau Ifi ade buat salah im sorry .
Mungkin ada yang tak suka cara Ifi kan ?
terpulanglah , no one is perfect .  
Kalau tak suka tak ape , Ifi tak marah pun kalau korang tak suka .
Tak paksa korang pun bukak blog buruk ni hari-2 .
Ape-2 pun sorry okay ? 
okay habis cerita tu . Nak cerita siket pasal burung biru comel 
apa tu churp-2 ?
macam mana nak dapat earning daripada churp-2 ?
macam mana nak dapat duit dari churp-2 ?
okay sabar . Nak jelaskan la ni .
Churp-2 ni macam nuffnang jugak . setiap kali orang klik iklan kita ,
kita akan dapat RM0.20 mudahkan ? sambil tidur pun boleh buat duit .
Kalau account kita dah ade RM100.00 kita boleh cast out .
bila cash out nanti pihak churp-2 akan hantar check kat rumah korang .
korang hanya perlu share iklan-2 yang ada .
okay nak daftar tak ? klik sini sign in use FB/TWITER
okay bila dah daftar ,  ikut step bawah ni . tapi korang kan pandai bab-2 ni
mesti tahu macam mana nak buat kan ?




isi betul-2 tau :)
lepas tu bawah ada nampak macam ni ?



da save ? klik SETTING !


 okay da siap ! nak share klik rewards .
and tengok gambar bawah .

da tekan share this copy url then share la dekat wall fb / twiter korang .
lelak dekat sidebar blog macam ifi ? okay entry selanjut akan menyusul .
hey korang ! apa kata tolong klik sini & sini
hee tolong la klik :) thanks . byebye . 
nota kambing:
tunggu tau entry sambungan :) pertanyaan ? boleh comment .
Photobucket

13 budak comel:

Melin's Secret said...
This comment has been removed by the author.
MelinSweety said...

Kak Ismah,,, camner pulak kalau kite nak letak mcm kat sidebar tue ? ala yg kat sebelah scroll tu la , yg adew wing flying ?! camner erkk ? b0le ajr ? :) Thanks kalau akak sudi mengajar !

Nur Fazirah said...

macam menguntungkan.. saya nak try lah.. :) hehe
tengss ajarkn..

Nurul ain said...

apa yg cik anon dah buat kat awak ni yunk??

fathiyyahISMAIL said...

hehe bru ada 10hengget. dh klik awak punya :D

*meh la tlg klik skali ^^

Aini Mohamad ♥ said...

Tapi kan Ifi , dia tak mintak alamat . macam mana ?

IsmahFirzanah said...

Aini Mohamad ♥ ade , cuba tgk dkt setting . rasanya ada dia suruh isi alamat , no tel ,

CIK CHIPSMORE said...

kalau kite wat bend anie..kite kene bayar ape2 x???

widiea azira said...

adeh! sy xde bnde tuh jd xtaw la..heheh
oh yer cane nk bt yg slide mcm memori daun t0o erk?? berkenan lah

IsmahFirzanah said...

widiea azira tengok sini http://sosweetgurls.blogspot.com/2011/05/tutorial-animated-recent-post-widget.html

MelinSweety said...

akak ,,, camner plak kal0 nak buat k0tak k0men yg mcm " tuan blog , kawan kite" tuh ? sye berkenan ! sebab nnty nmpk perbezaan dye ! :)